dimarts, 13 de gener del 2015

Comiat

Estimats lectors, amics i seguidors,

Encetem l'any amb una decisió definitiva sobre el futur de la revista “Els Cingles de Collsacabra”. Malgrat els esforços que hem posat per mantenir viva la revista, buscar més col·laboradors, mecenes, i suport d'institucions, empreses i particulars, no veiem viable la continuació d'aquesta revista per falta de mitjans econòmics, físics i de recursos humans.

Us anunciem, doncs, que la revista “Els Cingles de Collsacabra” no es continuarà editant en els propers anys, a no ser que aparegui, de nou, un interès, suport econòmic i persones interessades per portar-la. En aquest cas, us animem a posar-vos en contacte amb nosaltres (info@avenc.com). Us recordem que també podeu contactar-nos per aconseguir números antics (fins la 71 edició) en aquest mateix correu.

Si ho voleu, també podeu consultar en línia totes les revistes d'Els Cingles al portal www.raco.cat.

Per aquells que vulguin publicar material de natura i muntanya, us animem a contactar amb la revista Muntanya del Centre Excursionista de Catalunya: revista.muntanya@cec.cat. Sobretot, no deixeu d'escriure, que sempre hi haurà vies per publicar. 

Volem donar les gràcies a tots aquells que heu donat suport a la revista i el seu projecte: col·laboradors, anunciants, empreses, persones anònimes, institucions i ajuntaments, en uns moments de grans canvis i reptes. 

Com tot el que es mor, la revista es trobarà a faltar quan ja no hi sigui...

Helena i Belinda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada